top of page

Puutarhanhoito

Huolehdimme puutarhasi hyvinvoinnista. Tutustu palveluihimme!

PUIDEN JA PENSAIDEN LEIKKAUKSET

Pihapuuhun on tehty kevätleikkaus.

Osa pihan kasveista, esimerkiksi hedelmäpuut, kaipaa säännöllistä leikkaamista voidakseen hyvin. Leikkaaminen on järkevää, kun tietää, mitä tekee. Jos ei ole varma oikeasta leikkaustavasta, kannattaa työ antaa ammattilaiselle. Leikkaamme puut, korispensaat ja erilaiset pensasaidat ammattilaisen otteella ja viemme risut mennessämme – kätevää!

ISTUTUSTEN HOITO

Hoidettu perennapenkki

Kitkennät, lannoitukset, kalkitukset, katteiden levitykset, harvennukset, siirto- ja täydennysistutukset, tuennat ja talvisuojaukset. Jos ne tuntuvat työläiltä, me autamme mielellämme. Hoidamme työt asenteella ja ammattiylpeydellä!

KEVÄT- JA SYYSSIIVOUKSET

Lehtikuusesta rakennetulla terassilla on ruukkuistutuksia ja puutarhanhoitovälineitä.

Onko kaunis pihasi piilossa lehtimaton alla ja risukasoja kertynyt ympäri tonttia? Haravat ja lehtipuhaltimet ovat meillä ahkerassa käytössä keväisin ja syksyisin. Risut, lehdet ja ylimääräisen romun lajittelemme ja kuljetamme kierrätykseen. Tilaa meidät töihin ja anna kauniin puutarhasi kukoistaa!

NURMIKON HOITO

Hoidettu nurmikko, johon on asennettu askelkivet.

Vähälle huomiolle jääneet nurmikot antavat koko puutarhalle sotkuisen ilmeen. Vanha nurmikko voidaan useimmiten elvyttää. Tehokas haravointi, lannoitus ja kalkitus auttavat jo paljon. Käytössämme on myös tehokas nurmikon ilmastointikone, jolla elvytämme sammaleisenkin nurmikon. Toivottomissa tapauksissa uusimme nurmikon kylvö- tai siirtonurmikolla.

PUUNKAADOT JA RAIVAUKSET

Puunkaato ja raivaus

Pihapuiden kaadossa kannattaa aina käyttää harkintaa. Puut tekevät pihasta puutarhan, eikä niiden merkitystä voi vähätellä. Joskus puut tulevat liian vanhoiksi, vaarallisiksi tai kasvavat liian lähellä rakennuksia. Me poistamme puut turvallisesti ja viemme tarvittaessa risut ja puuaineksen pois. Huolehdimme myös vesakoiden ja risukoiden raivauksista. Meillä on silmää maisemanhoidolle. Luonnollisesti toimintamme on vakuutettu vahinkojen varalle.

bottom of page