top of page
Meiltä löydät monipuoliset viherrakentamisen palvelut avaimet käteen -periaattella tai yksittäisinä projekteina. Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme olla avuksi.

KIVEYKSET

Tosca-laatasta tehty pihakiveys, jonka viimeistelee graniittinen reunakivi

Tyylikkäät betonikiveykset, ajaton liuskekivioleskelualue vai arvokkaasti kaartuva graniittinupukivikäytä? Kestävät pihapäällyysteet muodostavat toimivan ja viihtyisän pihan rungon. Huolellinen suunnittelu, oikeiden materiaalien valinta, kunnolliset pohjatyöt, vesien ohjaus, reunojen viimeistely ja oikeanlainen saumaus varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

PUURAKENTEET

Kivimuurin viereen rakennettu puusta tehty terassi

Tyylikkyyttä ja ajattomuutta – puurakenteet antavat ryhtiä puutarhaan. Meiltä onnistuvat kaikki pihan puurakenteet pohjatöineen: terassit, portaat, kaiteet, pergolat ja kiinteät kalusteet. Toteutamme valmiit suunnitelmat tai tarvittaessa teemme sellaiset kanssasi.

MUURIT

Rakkakivestä tehty kivimuuri

Tukimuureilla rinnepihasta saadaan käyttökelpoisempi ja näyttävä. Muurialtailla voidaan toteuttaa runsaat istutukset silloin, kun riittävän multatilan saaminen maantasoon on hankalaa. Toteutamme ammattitaidolla erilaiset muurit betoni- ja luonnonkivistä joko valmiista suunnitelmasta tai paikanpäällä tontin kivistä suunnitellen.

NURMIKOT, NIITYT, KUNTAT

Kukkivaniitty, jossa kasvaa päivänkakkraa

Teemme pelinurmikot ja edustavat oleskelunurmikot siirto- tai kylvönurmikkona. Vähällä käytöllä oleville alueille voi perustaa maisemaniityn tai harvemmin leikattavan luonnonnurmen. Kuntalla saa heti valmista. Se sopii parhaiten hieman puustoisemmalle tontille ja metsämaisemaan. Kuntan asennuksesta meillä on paljon kokemusta ja työhön soveltuva kalusto.

AIDAT

Valkoinen puuaita, jolla on luonnonkivistä tehty sokkeli

Näkö- ja tuulensuojaksi, turvaksi eläimiltä tai  katseenvangitsijaksi? Mahdollisuuksia ja materiaaleja on! Olemme toteuttaneet massiivisen lauta-aidan luonnonkivisokkelilla, helppohoitoisen vinyyliaidan, kiviaidan Lapin rakkakivistä, rustiikkisen kierrätyslauta-aidan vanhan ladon seinälaudoista ja tyylikkään lahopuuaidan tontin risuista.

ISTUTUKSET

Toteutamme pienet ja suuret istutustyöt ammattitaidolla. Toteutuksen teemme joko valmiiden suunnitelmien pohjalta tai suunnittelemme itse. Tarvitsitpa uuden kukkapenkin tai suurempia kujannepuita, ota yhteyttä. Valitsemme yhteistyötaimistoiltamme laadukkaat ja tarkoitukseen parhaiten soveltuvat taimet.

Viherrakennus

bottom of page